کاهش پیچیدگی فناوری اطلاعات با گزینههای ابری
رشد استفاده از فناوری های ابری (خصوصی و عمومی) باعث کاهش چشم گیر پیچیدگی های فناوری اطلاعات در سازمان ها می شود.
چشمانداز کسبوکار امروز به طور مداوم در پاسخ به تحولات دیجیتالی در حال تغییر است. در مقابل این اتفاق، بهرهبرداری از یک زیرساخت فناوری اطلاعات کارآمد و مقرون به صرفه،یعنی همان پردازش ابری، برای ایجاد مزیت رقابتی برای سازمانها حیاتی است. رایانش ابری به کسبوکارها اجازه میدهد تا توان مقیاسپذیری را با سرعت بالایی تجربه کنند تا اختلالات ناشی از جای خالی این موارد را حل کنند. با این حال، هیچ ارایهدهنده زیرساخت ابری نیز نمیتواند به تنهایی همه نیازها را برآورده کند. زیرساختهای فناوری اطلاعات نیز باید با الزامات و استانداردهای تجاری که به سرعت در حال توسعه هستند، سازگار شوند. بنابراین، نیاز به استقرار مدلهای ابری مختلف مانند ابرهای خصوصی و عمومی در حال افزایش است. اما مشکل اصلی این است که با پیادهسازی زیرساختها و فناوریهای متنوع، سازمانها باید با محیطهای پیچیده فناوری اطلاعات روبهرو شوند. در این مقاله، گزینههای مختلف پیادهسازی زیرساختهای ابری را مورد بحث قرار میدهیم که شما را از مزایای آنها بدون پیچیدهتر کردن چشمانداز فناوری اطلاعات مطلع میسازد.
از آنجایی که دیجیتالی شدن تحول صنایع در دهه گذشته را سرعت بخشیده است، اکنون مدیران کسبوکار انتظار بیشتری از بخشهای فناوری اطلاعات خود دارند. آنها خواستار خدمات بهتر و سریعتر و بهرهوری عملیاتی بالاتر و با هزینه مقرون به صرفه هستند. علاوه بر این، چندین روند اصلی صنعت به طور قابل توجهی بر جهتگیری فناوری اطلاعات تأثیر گذاشته است، از جمله:
سازمانهایی که همچنان مراکز داده خود را به روشهای سنتی پیادهسازی و مورد استفاده قرار میدهند، به دلیل محدودیتهای تحمیل شده توسط زیرساختهای موجود، مجبور به تلاش مضاعف جهت انطباق سریعتر با تغییرات جدید و پیوسته بازار خواهند بود. این تلاش مبارزهگونه اغلب از ترکیب پیچیده پلتفرمها و مؤلفههای نرمافزاری متعدد، که هر کدام دارای کنسولهای مدیریتی و سیاستهای طراحی منحصر به فرد خود هستند ناشی میشود. این مسائل و پیچیدگیها باعث ایجاد چالشهای زیر میشود:
چالشهای ذکر شده در بالا دارای دو حوزه اصلی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند: افزایش کارایی با "کارایی بیشتر با صرف هزینه و منابع کمتر" و کاهش هزینههای مربوط به عملیات، حفظ و ارتقای قابلیتهای فناوری اطلاعات. تا کنون چندین راهکار ارایه شده به سرعت محبوبیت پیدا کردهاند، و ما در مورد دو مدل که به طور گسترده توسط بسیاری از سازمانها در سطح جهانی پذیرفته شده و مورد استفاده قرار گفتهاند، بحث خواهیم کرد.
HCI یک معماری مرکز داده است که اصول مربوط به زیرساختهای ابری، اقتصاد و معماری نرمافزار را در بر میگیرد. این معماری پردازش، ذخیرهسازی، شبکه و مدیریت زیرساخت را با استفاده از مجازیسازی روی سرورهای با معماری X86ادغام میکند. این فرآیند انجام عملیات در هر لایه از زیرساخت را ساده نموده، کارایی و مقیاسپذیری را افزایش داده و چابکی را بهبود میبخشد. این درحالی است که HCI هزینه کل مالکیت (TCO) (هزینه تمام شده محصول در چرخه عمر آن) را کاهش میدهد.HCI که معمولاً از طریق یک رابط کاربری یکپارچه مدیریت میشود، این امکان را فراهم میآورد تا منابع زیرساختی در سطح ماشین مجازی (VM) یا سطح کانتینر اختصاص داده شده و اجرا شوند. این قابلیت امکان در دسترس بودن و تقسیم بار، تسهیل عملکردکارآمد و مقیاسپذیری در سطح زیرساخت را فراهم میکند. HCI همچنین به سازمانها کمک میکند تا سرورها را در یک پلتفرم مشترک در لایههای hypervisor یکپارچه کنند تا از تمام توان فیزیکی سرورها به صورت یک لایه نرمافزاری شده بهرهبرداری کنند. این امر نیاز به وجود سرورهای فیزیکی در یک مرکز داده می باشد، در نتیجه مصرف برق و خنککننده کاهش یافته و ردپای دیاکسید کربن به حداقل میرسد. HCI همچنین نیاز به ایجاد یک محیط فیزیکی جدید برای استقرار سختافزار را کاهش داده، به طور قابل توجهی گلوگاههای عملیاتی از منظر منابع را کاهش داده و کسبوکارها را قادر میسازد تا با سرعت بیشتری به جلو حرکت کنند. به طور خلاصه، HCI ثابت کرده است که با کاهش و حذف پیچیدگی فناوری اطلاعات، به طور موثری به چالشهای ناشی از زیرساختهای قدیمی فناوری اطلاعات پاسخ میدهد.
فضاهای ابری عمومی و خصوصی را در یک محیط یکپارچه ادغام میکند. این ساختار کنترل، عملیات و مدیریت متمرکز منابع ابری را در یک ساختار یکپارچه فراهم میکند. این قابلیت به سازمانهایی با برنامههای کاربردی، دادهها و سیستمعاملهای ترکیبی اجازه میدهد تا زیرساخت فناوری اطلاعات داخلی خود را در حالی که کنترل خود بر روی دادههای کسبوکار را حفظ میکنند، به زیرساخت ابر عمومی گسترش دهند. کسبوکارها میتوانند سرویسهای خود را بر روی ابرهای خصوصی و عمومی مستقر کرده و دادهها را بین آنها با تغییر نیازمندیها و هزینهها انتقال دهند. برنامههای قدیمی میتوانند در مراکز داده داخلی کار کنند، در حالی که برنامههایی که با زیرساختهای ابری قابلیت یکپارچگی دارند، میتوانند روی زیرساختهای ابری عمومی پیادهسازی و اجرا شوند. توسعه، آزمایش و پذیرش فناوریهای جدید کارآمدتر و مؤثرتر است و به کسبوکارها امکان میدهد به سرعت تکامل یافته و در ارتباطی تنگاتنگ با این اکوسیستم باقی بمانند.
با نگاهی به وسعت جهانی، چشمانداز زیرساخت فناوری اطلاعات به دلیل دیجیتالی شدن دستخوش تحول بیسابقهای شده است. سازمانها باید به طور دائم در تلاش برای یافتن راههایی باشند که با افزایش کارایی و کاهش پیچیدگی فناوری اطلاعات، فعالیتهای بیشتری را با صرف هزینه کمتر انجام دهند. بسیاری در مدرنسازی زیرساختهای قدیمی فناوری اطلاعات خود با چالشهایی روبهرو هستند، اما یک ابر ترکیبی مبتنی بر HCI راهی برای خروج از این چالش ارایه میکند. این راهاندازی انعطافپذیری و صرفهجویی در فضای ابری را بدون به خطر انداختن عملکرد، در دسترس بودن و قابلیت اطمینان فراهم میکند. این رویکرد به کسبوکارها اجازه میدهد تا بدون نیاز به افزودن سختافزار (مقیاسپذیری عمودی)، مقیاس خود را با کمترین هزینه و در کمترین زمان افزایش دهند، در نتیجه پیچیدگی مربوط به فرآیندهایIT را کاهش میدهد. راهحلهای ارایه شده در بالا با ایجاد یک منبع یکپارچه سختافزاری امکان ایجاد افزایش ظرفیت براساس تقاضا و مدیریت متمرکز را برای نیازمندیهای مختلف تسهیل میکنند. این قابلیت منجر به کاهش هزینههای عملیاتی و کاهش زمان مورد نیاز برای عرضه به بازار میشود و به طور موثری چالشهای ناشی از فرآیندهای پیادهسازی سیستمهای فناوری اطلاعات قدیمی را برطرف میکند.